RUBENS BARN - BORN IN SWEDEN
De originele poppen van Rubens Barn zijn creaties van de Zweedse ontwerpster Ewa Jarenskog. Het Zweedse woord “barn” betekent kind of kinderen en “Ruben” is de vader van Ewa. De letterlijke vertaling van Rubens Barn is dus: Ruben’s kinderen.

ONZE VISIE EN MISSIE
Wij streven er naar om voor elk kind in de wereld een eigen, unieke pop aan te bieden, die hun ontwikkeling stimuleert en hen vertrouwen geeft in de toekomst.

UNIEK
Rubens Barn poppen zijn handgemaakt en daardoor uniek. Ze zijn veilig en uitstekend van kwaliteit. De poppen kunnen gewassen worden in de wasmachine, de kleertjes met de hand.

ONTWIKKELING
De poppen van Rubens Barn helpen d.m.v. spel, het inlevingsvermogen, de creativiteit en het zelfvertrouwen van kinderen verder te ontwikkelen.

VRIEND
Door de vrolijke kleuren en zachte materialen zijn en blijven deze poppen aantrekkelijk voor jong en oud. Een Rubens Barn pop is een vriendje voor altijd!

WAAR TE KOOP?
Deze prachtige poppen en bijbehorende kledingsetjes zijn verkrijgbaar bij de betere speelgoedwinkels, kinderlifestylewinkels en babyzaken. Kijk voor de verkoopadressen bij: waar te koop?

Voor overige vragen kun je mailen naar de importeur van Rubens Barn in Nederland:info@rubensbarn.nl